Twente kiest voor Fiber

Twentenaren kiezen massaal voor glasvezelprovider Fiber. Fiber Nederland heeft vier triple play pakketten beschikbaar gesteld op het glasvezelnetwerk van Cogas. Klanten in het Cogas-gebied kunnen nu kiezen uit drie providers.

Twente

Ziggo stopt ermee
De abonnees van Ziggo die in het gebied van netwerkbeheerder Cogas waren aangesloten, moeten verplicht overstappen naar een andere provider. Ziggo wilde de verhoogde netwerkkosten niet betalen en verliet daarom het netwerk. Cogas besloot daarom over te stappen naar Caiway. Dit zorgde voor veel onvrede bij de Ziggo-klanten, omdat ze niet konden kiezen.

Twente kiest voor
Glasvezelprovider Fiber Nederland sprong hierop in door van tevoren te inventariseren of de Twentenaren wel op het bedrijf zat te wachten. Via de campagne Twente kiest zelf, kwamen er vele positieve reacties kwamen uit Twente besloot Fiber zich beschikbaar te stellen op het netwerk van Cogas.

Triple play pakketten Fiber
Fiber heeft speciale pakketten samengesteld voor Twente. De pakketten lopen zoals altijd op in internetsnelheid en prijs. De All-in-one pakketten zijn voorzien van internet, tv en telefonie.

Het goedkoopste pakket heet All-in-Twente Basis en kost 44,95 euro per maand. Dit pakket bevat 50 MB internet, bellen en een tv-pakket inclusief Interactieve TV, VoD, tv op smartphone/tablet, programma gemist en live tv pauzeren.
Het pakket All-in-Twente Snel, met 100 MB, kost 54,95 euro per maand, waarbij naast een snellere verbinding ook ca. 45 extra tv zenders zitten die worden aangeboden via het Pluspakket.
Fiber biedt een 200 MB-pakket, All-in-Twente Supersnel, voor 64,95 euro per maand. Tv is in dit pakket inclusief opnemen.
Het snelste pakket, All-in-Twente Ultrasnel, heeft een snelheid van maar liefst 300 MB. Deze kost 74,95 euro per maand. Tv is hierin tevens voorzien van HBO en een HD-pakket.
Alle pakketten zijn per maand opzegbaar en alle tv-onderdelen zijn per stuk bij te bestellen.
Bestellen kan via de speciale Fiber actiepagina: www.fiber.nl/twente

In eerste instantie zullen er 4000 aansluitingen beschikbaar zijn, zodat de kwaliteit gegarandeerd kan blijven.

42 reacties

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Back to top